českyEnglishDeutschPolski
Arteport na Facebook
Pinterest Arteport / Petr Bíma
LinkedIn Petr Bíma / Arteport
Picasa Arteport
Twitter Arteport
YouTube channel Arteport
GooglePlus Arteport
    Grafické studio / DTP Webové stránky Virtuální prohlídky Fotografie Tisk Billboardy a Outdoor reklama Signmaking, navigace, razítka Jednotný vizuální styl Kampaně, strategie, veletrhy Sociální sítě, média, PR

 

 

Grafické a tiskové služby pro akci HejnicMan 2012/2013

hEJNICMAN_2013_arteport

hejnicman_plakat_2013

Převzato s tisku:

Hejnicman 2013 přinesl rekord trati!

Vyhlášení vítězů proběhlo v 18 hodin v kině před promítáním festivalových outdoorových filmů a besedou s nejúspěšnější českou musherkou Janou Henychovou. Dvě hejnicmanské putovní ceny, vytvořené Voloďou Maděrou, a věcné ceny, věnované firmou Bauhaus i dalšími sponzory (chata Hubertka, restaurace U Tetřeva, nakladatelství Knihy 555), převzali z rukou hlavních pořadatelů Aleše Jedounka a Pavla D. Vinkláta vždy první tři nejlepší v jednotlivých kategoriích. Výjimkou se stala jen kategorie dívek do 18 let, k závodu se totiž nepřihlásila ani jediná. Do statistiky Hejnicmana 2013 je třeba ještě zaznamenat, že nejmladším účastníkem byl patnáctiletý Jakub Modráček z Frýdlantu a nejstarším jako vloni čtyřiašedesátiletý Ivan Podroužek z Hejnic. Nevelký počet 25 závodníků na druhou stranu představoval poměrně široký rozptyl jejich domovů, do Hejnic přišli či přijeli z měst a obcí: Hejnice, Raspenava, Bílý Potok, Josefův Důl, Frýdlant, Oldřichov v Hájích, Liberec, Andělská Hora, Jablonec nad Nisou, Jilemnice, Stará Paka a Čistá u Horek. A právě posledně jmenovaná obec patřila k nejvzdálnějšímu účastníkovi – Ivaně Trejbalové.

Příští, 3. ročník Hejnicmana 2014 chtějí pořadatelé uspořádat opět třetí sobotu v říjnu. Start obou disciplín by měl proběhnout ve 14 hodin a v odpoledním programu pro veřejnost plánují představit některé zajímavé outdoorové sporty a aktivity, aby si je diváci mohli také vyzkoušet.

Už se těšíme se na nové Hejnicmany 2014!

Pavel D. Vinklát, hlavní pořadatel (foto Hana Podroužková, Soňa Kudrnáčová a autor článku)

Zdroj: http://www.frydlantsko.eu/hejnicman-2013-prinesl-rekord-trati/

Adobe System
Kolor
ACDSee Pro
ABBYY
Zoner Photo Studio
Artisteer
Fotografie v Google Earth
Pixmac Fotobanka
Panoramio
Photoextract.com